Uslovi korišćenja

Valuta

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD).

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je 062/1965251. Možete nas kontaktirati i putem email adrese: office@freyacandles.rs

Dostava

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana.

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši PostExpress kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se desi da poštar ne ostavi izveštaj, pošiljka može da se lično preuzme u pošti u roku od 5 dana, uz priložen broj pošiljke. Nakon 4 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 24 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Zaposleni u Freja sveće koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je vaša reklamacija ima osnova, Freja sveće online shop će vam vratiti vrednost porudžbine.

Ukoliko je proizvod ispravan, ali niste zadovoljni iz subjektivnih razloga, koliko proizvod nije korišćen i oštećen, moguće je vratiti proizvod u originalnom pakovanju u roku od 7 dana, o sopstvenom trošku dostave, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu se vrši delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja.

Osnovni podaci:

Naziv: Freja sveće online shop
Poslovno ime: Jelena Marinčić PR Freja sveće Stara Pazova
Matični broj: 66265234
Datum osnivanja: 9.9.2021

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Freja sveće online shop se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.